zaterdag 10 februari 2018

Milieudefensie organiseert verkiezingsdebat

Gevraagd: input voor stellingen verkiezingsdebat

January 25, 2018
Milieudefensie organiseert op 7 maart in Amsterdam een verkiezingsdebat over duurzame mobiliteit. Gevraagd: jouw input voor prikkelende stellingen aan lokale politici tijdens dat verkiezingsdebat. Dat gaat via een enquête. Aanleiding is de lopende petitie: "Ja, ik heb recht op gezonde lucht.

Petitie
 
Milieudefensie heeft de petitie lopen: " Ja, ik heb recht op gezonde lucht". Daar vraagt Milieudefensie aan gemeenten dat vervoer niet meer vervuilend is, dat er meer ruimte komt voor fietsen en wandelen en openbaar vervoer dat voor iedereen bereikbaar is. Teken hier de petitie.

Verkiezingsdebat
 
Op 7 maart organiseert Milieudefensie in Amsterdam een verkiezingsdebat over duurzame mobiliteit. Het zijn gemeenteraadsverkiezingen dus het gaat Milieudefensie, uiteraard, om gemeentelijk beleid. Door middel van prikkelende stellingen krijgen we inzicht in wat de lokale politieke partijen van plan zijn te gaan doen voor duurzame mobiliteit in de stad. Deze stellingen wil Milieudefensie maken met jouw input en ontwikkelde daartoe een enquête.
Met de enquête wil Milieudefensie het verkiezingsdebat voeden met voorbeelden die leven in Amsterdam. Wat zou de gemeente concreet kunnen doen voor duurzame mobiliteit? Invullen van deze enquête kost ongeveer vijf minuten. Vul de enquête hier in. Dit kan tot uiterlijk woensdag 31 januari.

Bijwonen verkiezingsdebat
 
Als eerste een stoel reserveren voor het verkiezingsdebat? Mail Milieudefensie via: mobiliteit@milieudefensie.nl met als onderwerp 'aanmelding verkiezingsdebat Amsterdam'. De officiële inschrijving gaat pas later open! Het debat vindt plaats in Pakhuis de Zwijger en begint om 19:30 uur. Alvast bedankt voor je medewerking en hopelijk tot ziens op het verkiezingsdebat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten