Lid worden


U kunt lid worden van de Bijstandsbond voor 17 euro per jaar. Dan blijft u op de hoogte van onze activiteiten. Met uw lidmaatschap steunt u een onafhankelijke belangenorganisatie van ervaringsdeskundigen die strijdt tegen armoede, de doorgeschoten controlemaatschappij en de stigmatisering van werklozen en bijstandsgerechtigden. Met het formulier hiernaast kunt u lid worden. Maar u kunt ook aangeven, dat u een eenmalige donatie doet. U kunt met een overschrijvingskaart of via internetbankieren storten op rekening IBAN NL22 INGB 0004 5548 41 t.n.v. Vereniging Bijstandsbond Amsterdam te Amsterdam. U kunt ook op ons kantoor langskomen en contant betalen. U kunt ook meedoen aan onze crowdfunding campagne waarbij u via de computer een eenmalige bijdrage kunt storten op http://www.bijstandsbond.amsterdam
Wij hebben ook een berichtenlijst waar u zich met uw email adres op kunt inschrijven. U ontvangt dan berichten over de activiteiten en standpunten van de Bijstandsbond. Al onze activiteiten zoals het spreekuur en de voorlichting zijn gratis voor wie dat wil of wie niet anders kan. De Bijstandsbond is volkomen transparant in haar financiele verantwoording. De financiele overzichten kunt u hier vinden. De Bijstandsbond heeft de ANBI status.
In 2016 bestont de Bijstandsbond 40 jaar. Dat jubileum hebben we gevierd met een symposium, een feest en een tentoonstelling in mei 2016 en met de uitgifte van een jubileumboek. Lees meer over het jubileum. Uw bijdrage stellen wij zeer op prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten