woensdag 9 november 2005

OPENBARE INFORMATIE & ACTIEBIJEENKOMST 'TREK AAN DE NOODREM'.

Zaterdag 12 november a.s. organiseert de SP Amsterdam, in samenwerking met DIDF en de IS, een openbare bijeenkomst in het kader van de actie Noodrem.
Ons Tweede Kamerlid Agnes Kant spreekt over het nieuwe zorgstelsel en de problematiek.
En gaat dieper in op de problemen zoals worden verwoord door sprekers van belangengroepen en artsen/specialisten. Er is ruime gelegenheid voor vragen en discussie.
De bijeenkomst vangt aan om 14:00 uur ( zaal open 13:45 ) tot 16:00 uur in de Collegezaal van het Slotervaartziekenhuis aan de Louwesweg 6, Amsterdam.
Makkelijk te bereiken met o.a. tramlijn 2 en buslijn 19.
Kom. Zorg dat je er bij bent. Met je vrienden, kennissen, familie of buren. Uitstel, bij voorkeur afstel van deze wet is het doel en deze bijeenkomst is een belangrijke stap in een serie van acties om dat te bereiken.
In de zaal zijn Noordrem actie-kaarten om te tekenen, of mee te nemen om te verspreiden aanwezig. Ook een instructie-pakket met beknopte uitleg over het zorgstelsel en de problemen daarvan.

MEER ACTIES NOODREM EN WAT JE KAN DOEN OM TE HELPEN.

Voor aanvang van de openbare bijeenkomst gaan we in en rondom het Slotervaartziekenhuis handtekeningen verzamelen met de Noodrem actiekaarten. Wil je meehelpen kom dan om 13:00 naar het Slotervaartziekenhuis en meld je bij Karwan Fatah, Nuri Karabulut of Henk Wichard in de collegezaal.

Inmiddels zijn er elk weekend SP-ers, IS-ers en DIDF-ers te vinden op de markten en pleinen van Amsterdam en hebben al honderden protest handtekeningen verzamelt. Wil je aansluiten en meehelpen. Bel of mail dan naar de SP contactpersoon in je stadsdeel ( zie
www.amsterdam.sp.nl ) of de SP actie-coordinator.

De actie Noodrem heeft onze top-prioriteit want als de wet zoals hij er nu ligt per 1 januari word ingevoerd is het leed niet te overzien voor duizenden Nederlanders.
Wij gaan er dan ook voor om de acties te intensiveren in de komende weken om uit te monden in een grote breed gedragen landelijke manifestatie in Amsterdam op 17 december. Daar moet veel werk voor worden verzet en gaan we op 17 november een actie-vergadering houden met vertegenwoordigers van vele belangengroepen. Wil je je steentje bijdragen aan die mobilisatie en de manifestatie. Bel of mail dan.

Tot zaterdag 12 november partijgenoten.
Met strijdbare groet, en voor alle informatie en aanmelden.
Henk Wichard
sp-actie-amsterdam@tomaatnet.nl 020-6373116/06-28455452

Geen opmerkingen:

Een reactie posten