maandag 11 oktober 2021

presentatie boek 'Zeggenschap zonder bezit' bij 40 jarig bestaan Tetterode

Aanstaande zaterdag 16 oktober organiseren we twee heel toffe activiteiten rond ons jubileum, een presentatie van ons boek 'Zeggenschap zonder bezit’ en aansluitend een reeks gesprekken met andere panden en initiatieven. Hieronder meer informatie. Om erbij te zijn moet je je wel even aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zeggenschap-zonder-bezit-de-stad-als-casco-184950541047Doen!


Zeggenschap zonder bezit
Mosterd na de maaltijd? Niks hoor, het boek over 40 jaar zelfbeheer van ons WWPT is relevanter dan ooit. Daarom organiseren we op zaterdag 16 oktober (eindelijk) de officiële presentatie van ‘Zeggenschap zonder bezit’. Klaske Oenema en Marianne Theunissen vertellen over de achtergrond en de bijzondere vorm van het boek, twee nieuwe bewoners lezen sprekende passages eruit voor, en Frank Bijdendijk en Teun Stekelenburg discussiëren over de hedendaagse mogelijkheden en doelstellingen van een pand als Tetterode. Vervolgens wordt aan Bijdendijk en Stekelenburg een eerste exemplaar van het boek aangeboden.

De stad als Casco
Praat mee!!!  Na de presentatie van Zeggenschap zonder bezit vertelt Roel Griffioen over 'Kansen en knelpunten voor de vrijplaatsen van vandaag en morgen’ en start rondetafelgesprekken over input & impact van woonwerkpanden, vrijplaatsen en experimentele wooncoöperaties in ontwikkeling van de stad, met deelname van De Groene Gemeenschap / Vrijcoop, De vrijkoop van Bajesdorp, de Culturele Stelling van A’dam, VWWO Waterwolf, ADM (Slibvelden) en Loods 6.

Aanvang 11.00 (duur 2:30 uur)
Locatie: Galerie Hofland, IJzerwerkplaats, Fanfare, Crèche.
Coronacheck van toepassing


Zie voor meer informatie over het jubileum weekend de website:


Met hartelijke groeten van Klaske Oenema en Marianne Theunissen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten