dinsdag 9 november 2010

Geen ontruiming van vrijplaatsen in Amsterdam

Wij vinden het een schandaal dat van der Laan antikraak niet als leegstand ziet en roepen de A'damse gemeenteraad op om zich hiertegen vol te verweren. Leegstand camoufleren met een enkele kraakwacht moet Amsterdam afwijzen. De stad mag niet zwichten voor de druk van de nieuwe regering om alles wat maar enigszins afwijkt van het reguliere te bestrijden, maar moet Amsterdam als tolerante en spannende stad behouden.

Geen ontruiming van Schijnheilig. Website voor meer informatie

Zorg dat je vanavond aanwezig bent !!

Dinsdag 9 november zullen we ’t Blijvertje niet vrijwillig overdragen aan de stormtroepen van Van der Laan. Wil jij je laten horen tegen de idiote ontruiming, kom dan op dinsdag om/vanaf 7.00 naar ’t Blijvertje, Derde Oosterparkstraat 64h.

Iedereen is welkom. Tot de ME komt maken we er een klassieke Blijvertjesdag van, met eten en muziek. Er zal door ons geen geweld worden gebruikt en wie niet gearresteerd wil worden loopt geen risico.

Ben je wel bereid desnoods gearresteerd te worden, laat dit dan weten aan mensen van ’t Blijvertje die maandag bij de demonstratie zijn en die dinsdag op de stoep van ’t Blijvertje staan.

Maandag 18.00, Passeerdersgracht 23: demonstratie tegen Van der Laans ontruimingsbeleid

Dinsdag vanaf 7.00, Derde Oosterparkstraat 64: manifestatie tegen ontruiming ‘t Blijvertje

Het verzet van ‘t Blijvertje

Op dinsdag 9 november zullen wij – krakers, buurtbewoners en sympathisanten – ons verzetten tegen de ontruiming van ’t Blijvertje aan de Derde Oosterparkstraat. Wij laten de ME deze plek dan ook niet geruisloos elimineren, maar ons verzet zal geweldloos zijn. Wij roepen iedereen op om zich aan te sluiten en duidelijk te maken dat met deze ontruiming totaal onnodig een prachtig stukje Amsterdam kapot wordt gemaakt.

/html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten