maandag 9 mei 2011

OPROEP ACTIE TEGEN BEZUINIGINGEN BIJSTAND/WAJONG/WSW OP 9 MEI IN HAARLEM VOOR STADHUIS

Op 9 mei a.s. voeren we actie tegen de verslechteringen op de bijstand, wajong en WSW. Dat doen we bij het stadhuis in Haarlem. De VNG houdt hier dan één van haar voorlichtingsbijeenkomsten over het principe akkoord dat zij heeft afgesloten met de VNG voor de gemeenten. Die moeten nog instemmen met het akkoord. Dit akkoord geeft ruim baan voor de invoeren van de verslechteringen die het kabinet voorstaat. Daarom roepen we zoveel mogelijk mensen op om hiernaar toe te komen om mee actie te voeren. Om zo óók de stem van uitkeringsgerechtigden en ouderen te laten horen. We staan hier met borden, flyers erc. Op die manier proberen we binnenkomende raadsleden, wethouders etc. van onze standpunten op de hoogte te stellen: zoals een fatsoenlijke uitkering om van te kunnen leven en gewoon goed werk in plaats van werken met behoud van uitkering.

We verzamelen om 18.30 uur bij het poortje aan de linkerkant van het stadhuis. De actie zelf begint om 18.45 uur Tot de actie wordt ondermeer opgeroepen door de FNV en de Bijstandsbond

Waar?

Stadhuis Grote Markt 2, 2011 Haarlem Poortje aan de linkerkant van het stadhuis telefoon 023 5115115

Routebeschrijving vanaf station Haarlem

Het Stadhuis ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf station Haarlem.
* Vanuit de vooringang van het station naar rechts, langs het busstation, de Kruisweg (wordt verderop Kruisstraat) helemaal uitlopen * Bij de HEMA verder rechtdoor de Barteljorisstraat in, aan het eind is de Grote Markt * Het Stadhuis ligt aan de rechterkant. De ingang is via het poortje aan de linkerkant van het Stadhuis.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten