dinsdag 24 mei 2022

FNV voert maandag actie voor chronisch zieken en gehandicapten in de bijstand

 FNV lied en aankondiging van de actie. En het 1ste filmpje is online en heel mooi geworden.

Het is zover: de Tweede Kamer gaat luisteren naar mensen die chronisch ziek zijn in de bijstand! @ 

De commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer organiseert op maandag 30 mei 2022 van 10.00 tot 13.00 een openbaar rondetafelgesprek met als thema ‘Chronisch zieken in de bijstand’

Het rondetafelgesprek is openbaar in het gebouw van de Tweede Kamer, in de Troelstra zaal. Bezuidenhoutseweg 67 Den Haag (vlakbij Centraal Station). Je kunt op de tribune zitten om mee te kijken. Dan moet je er wel op tijd zijn i.v.m. beveiliging. Ook graag aanmelden van tevoren.  ( www.tweedekamer.nl/contact-en-bezoek/bezoek-de-tweede-kamer )

Melden bij ingang Prinses Irenepad 1 en een geldig legitimatiebewijs meenemen. Als je lid bent van de FNV dan kun je de reiskosten terugkrijgen.

Het gehele rondetafelgesprek is ook online te volgen via de website van de Tweede Kamer (www.tweedekamer.nl) en terug te kijken via Debat Direct.

We gaan deze week alvast los met filmpjes op social media, twitter, etc. Ga ze vooral zoveel mogelijk delen!!! Hierbij alvast een linkje naar het 1`ste filmpje: https://www.facebook.com/FNVonline

en houd de website van de FNV in de gaten voor de verdere filmpjes: www.fnv.nl/ug

ACTIE!!

Voorafgaand aan het officiële Ronde Tafel gesprek hebben we een korte actie tegenover het Tweede Kamer gebouw aan de Bezuidenhoutseweg. Wil je daarbij zijn dan graag om 9.15 uur aanwezig. We gaan met een “gevangeniskoor” een lied ten gehore brengen over het thema “Gevangen in de Bijstand”! Daar moeten natuurlijk zoveel mogelijk mensen bij aanwezig zijn dus kom!!!

We gaan ervoor en op naar een betere, menselijke uitkering!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten