maandag 11 juni 2018

Uitnodiging Fête de la Musique Zaterdag 23 juni 2018 15.00-22.00 uur


Open Podium:
 Kom naar het
Fête de la Musique (het feest van de muziek) om muziek te maken of om gewoon lekker te luisteren! Het begin van de zomer is een mooi moment om met elkaar feest te vieren. Iedereen is welkom, jong en oud, arm en rijk, amateur of artiest, en ook kinderen kunnen mee doen. Velen van ons maken thuis muziek. Dit is dé gelegenheid om je instrument mee te nemen en ook voor publiek en samen te spelen.


Doe mee!
Speel je een instrument (als amateur of professional), kun je goed zingen? Doe mee!
Kom en luister, zing, dans, speel en leer andere buurtbewoners kennen die ook van muziek houden. Je kunt op 26 juni gewoon naar het open podium komen en spontaan meedoen of meld je aan voor Fête de la Musique via een email.

Wat is Fête de la Musique?
Fête de la Musique is een spontaan muziekfestival. Het is begonnen in 1982 in Frankrijk en wordt in steeds meer landen gevierd op de eerste dag van de zomer. Alle optredens zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Dit is de zesde keer dat het Fête de la Musique zal plaatsvinden in Amsterdam West georganiseerd door de bewonersorganisatie ‘Wereldse Wijk’. Dit keer in samenwerking met de woon-werk vereniging WG-terrein.Met vriendelijke groet

Abdelmalek Mellouk

Voorzitter | St. Wereldse Wijk | Anna Spenglerstraat 67, 1054 NH Amsterdam | 06-404 73 567
www.wereldsewijk.nl | wereldsewijk@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten