zondag 11 februari 2018

Boekpresentatie 'Onder Amsterdammers' van Arjan Vliegenthart

Altijd al met Arjen Vliegenthart, wethouder van Amsterdam willen praten? Of heb je al met hem gepraat en wil je nog eens met hem praten? Dit is je kans. Want Arjen heeft een boek geschreven over vier jaar wethouder in Amsterdam. Dat boek wordt a.s. vrijdag gepresenteerd. Met Job Cohen, maar ook met Hans de Boer, de voorzitter van de kapitalistische bazen VNO/NCW. Hans de Boer is bekend van de redeneertruc de omkering van Polanyi. Daar heb ik in 2014 een artikel over geschreven bij het aantreden van de werkgeversvoorzitter. http://www.doorbraak.eu/de-nieuwe-werkgeversvoorzitter-hans-de-boer-en-de-omkering-van-polanyi/
Ik ben benieuwd wat hij te zeggen heeft over vier jaar wethouderschap van Vliegenthart en misschien gaat hij ook wel in op de verplichte tegenprestatie, het armoedebeleid en de participatiewet. Of gaat hij dat allemaal omzeilen, en heeft hij het alleen over hoe werkgevers hun best doen arbeidsgehandicapten aan het werk te helpen? We zullen zien.


Piet van der Lende

Boekpresentatie 'Onder Amsterdammers' van Arjan Vliegenthart

Arjan Vliegenthart presenteert zijn boek 'Onder Amsterdammers - vier jaar wethouder in 020'. Oud-burgemeester Job Cohen neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Daarna volgt een gesprek tussen wethouders Sociale Zaken Baldewsingh (Den Haag) en Vliegenthart (Amsterdam) en laat de voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer zich horen.
Datum en tijd: 
vrijdag, februari 16, 2018 - 16:30
Waar: 
Boekhandel Scheltema, Rokin 9 (4e etage)
Categorie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten